Večerašnji meč Remsa i Pari Sen Žermena mogao bi da bude najgledanija utakmica u istoriji Lige 1 pošto svi čekaju debi Lea Mesija u dresu "svetaca".

Pojačao je Mesi ovog leta PSŽ, pošto Barselona nije mogla da ga registruje, ali pošto nije trenirao nedeljama - navijači su morali da se strpe. Ipak, verovatno je da ćemo ga večeras videti protiv Remsa (20.45) pošto se Mesi nalazi na klupi i trebalo bi da istrči na teren u nekom trenutku...

Kilijan Mbape početi meč uz Nejmara, što nam govori da ga neće prodati Real Madridu ovog leta, ali sačekajmo kraj prelaznog roka, odnosno još dva dana.

Već nekoliko dana Real Madrid "pritiska" PSŽ i nudi im ogroman novac za Mbapea, ali oni odolevaju i nadaju se da će uspeti da ga zadrže, međutim deluje da je Francuz prilično nezadovoljan time što će biti u senci Mesija, pa je zbog toga odlučio da ne produži ugovor i ode kao slobodan agent.

Profimedia Lionel Mesi

Sve oči biće uprte i u srpskog golmana Predraga Rajkovića koji brani za Rems, a koji će morati da se odbrani od "tri aždaje" koje u timu ima Maurisio Poketino.

REMS: Rajković - Abdelamid, Faes, Gravijon - Foke, Munetsi, Kasama, Lopi - Mbuku, Kebal i Ture.

PSŽ: Navas - Hakimi, Kerer, Markinjos, Dijalo - Gej, Verati, VAjnaldum - Nejmar, Di Marija i Mbape.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.