Imamo verovatno najgori potez Primere već u trećem kolu. Na zatvaranju nedeljnog programa alžirski štoper Aisa Mandi napravio je neviđenu glupost.

"Žuta podmornica" je odigrala sjajno protiv aktuelnog šampiona Atletiko Madrida i bili su izabranici Unaija Emerija na korak od pobede protiv ekipe Dijega Simeonea, a onda se desila potpuna katastrofa.

Vodili su 2:1 golovima Trigerosa i Danđume, a na pola minuta do kraja sudijske nadoknade imali su loptu. Argentinski golman Heronimo Rulji ispucao je loptu, a nakon što je jedan od vezista Atletiko Madrida uspeo da dođe do nje brzo je ispucao napred. 

Nije tu bilo nikoga od fudbalera Atletika, sve je delovalo kao da će se završiti tako što će Viljareal opet ispucati loptu i rutinski završiti meč, ali onda je Aisa Mandi napravio užasnu grešku. 

Nije gledao gde je njegov golman i probao je glavom da mu vrati loptu, ali je poslao daleko od Ruljija, pravo u sopstvenu mrežu! 

Na satu je ostalo samo 17 sekundi, a skoro ceo tim Viljareala je ležao na zemlji, bili su potpuno očajni! 

Nije ovo prvi loš potez Alžirca. On je stigao na početu sezone iz Betisa, a na debiju u finalu Superkupa Evrope promašio je penal u seriji koja je Čelsiju donela titulu. 

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.