Glavni arbitar Sabrija Topalović, četvrti sudija Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić napadnuti su od strane navijača Veleža nakon utakmice ovog kluba sa Borcem, igrane večeras u Mostaru!

Napad se desio u Jablanici, a Alispahić je tom prilikom zadobio povrede glave, ruku i rebara!

Njih trojica vraćali su se u istom automobilu iz Mostara sa prekinutog derbija kada su ih napale osobe za koje se pretpostavlja da su navijači Veleža.

Napadnuti arbitri su pokušali da se odbrane od huligana, a u napadu je najgore prošao Alispahić.

Napadnuti arbitri i supervizor, inače član Komiteta za sudije FS BIH, uspeli su da pobegnu drugim automobilom u kojem su bile pomoćne sudije.

Podsećamo, incidenti na stadionu Veleža dogodili su se u finišu derbija kola koji su igrali domaći tim i banjalučki Borac. Gosti su imali prednost (2:1), kada su domaći navijači uleteli na teren i pokušali fizički da se obračunaju sa igračima.

Tom prilikom udarac nogom u glavu dobio je napadač Jovo Lukić, jedan huligan pokušao je trenera Nemanju Miljanovića da udari motkom, a o svemu se preko direktora Dejana Lukendića oglasio klub. Po njegovim rečima, u Mostaru se nisu osećali prijatno, a utakmica će biti registrovana službenim rezultatom.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.