• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVO IZNENAĐENJE ZA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: NADA TOPČAGIĆ UŽIVO! Ostao u ŠOKU kad je video, pevala pred fudbalskim facama

 AnjaKonstantinovic.png
Autor Anja Konstantinović

Nada Topčagić bila gost iznenađenja na žurci povodom 40. rođendana slavnog fudbalera. Zlatan bio u šoku, a ona se provodila sa svetskim fudbalskim zvezdama!

 pjimage(101) Izvor: Instagram/topcagicnada

Zlatan Ibrahimović slavi rođendan, a prijatelji su ga iznenadili dolaskom Nade Topčagić!

Naša pevačica dočekala ga je u nedelju uveče na proslavi i bila gost iznenađenja. Čim je ušao u salu elitnog milanskog hotela, sa razglasa se začula pesma "Jutro je", a Nada je zapevala uživo - na oduševljenje svih.

Naravno, poznato je svima da je Zlatan popularisao taj njen hit i na čuvenom festivalu u Sanremu. To je oduševilo Nadu, rekla je da je to vrhunac njene karijere i izrazila veliku želju da mu lično otpeva tu pesmu. I to je ostvarila!

"Zlatanov 40. rođendan. Kraljica sa 'Jutro je' na licu mesta. Svet je dobio ono što je zaslužio, a to sam ja! Ljubi vas i voli Nadica. Više informacija od sutra", objavila je Nada na svom Instagram profilu, uz fotografije sa žurke.

Naravno, slikala se sa Zlatanom, a tu je bio i poznati francuski fudbaler Pol Pogba, sa kojim je Zlatan igrao u Mančester junajtedu.

Posebno je bio upečatljiv momenat kada je Zlatan ušao u salu i očigledno bio prijatno iznenađen svim što vidi.

Muzika je krenula, a Nada je zapevala "Jutro je" i žurka je mogla da počne. Tu su uz Pogbu bili i drugi asovi, poput Marka Veratija iz Pari Sen Žermena i cela sala je plesala u ritmu hita naše pevačice.

Pogledajte taj trenutak!

Zlatanovu proslavu rođendana ceo dan je pratio čitav svet, a jednu od najdražih čestitki dobio je i od Novaka Đokovića, svog prijatelja i velikog navijača Milana, kluba za koji Ibrahimović igra dve godine sa velikim uspehom.

Podsetimo da je Zlatan pesmom "Jutro je" dočekan i na Sanremu, gde je nastupio u tandemu sa srpskom fudbalskom legendom, Sinišom Mihajlovićem. Ovako je to izgledalo:

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SrbinMusliman

Covek primer da se napornim radom moze mnogo.

Crni

Ibra je car. Na slikama srećan ko malo dete zbog Nade….Onda dodje gibon na Mari da ga vredja tokom cele tekme…. Čovek opet ispadne frajer i nije se nikom žalio a Zvezda popije kaznu i ne otkrije vip facu kao što su inače obećali.

Korisničko ime

Oh yeah Woah woah

SERIJE