Nova tajna romansa je otkrivena u Premijer ligi. Ćerka Pepa Gvardiole je u vezi sa fudbalerom Totenhema.

Kako engleski mediji otkrivanju Marija Gvardiola (20) se zabavlja sa Dele Alijem (25)! To su potvrdile i neke pojedine fotografije na kojima se njih dvoje vide.

Njih dvoje su navodno nedavno uhvaćeni kako se ljube na vrhu jedne zgrade, a pre par dana su ih videli i zajedno na kafi u jednom restoranu što je bila samo potvrda romanse.

Pogledajte kako Marija izgleda:

Instagram/printscreen/maria.guardiiola Maria Guardiola

Dele Ali je inače nedavno raskinuo sa dugogodišnjom devojkom i supermodelom Rubi Me i to pošto ga je ona optužila da "ne obraća previše pažnje na nju, jer igra igricu Fortnajt previše".

Izgleda da je Ali brzo pronašao novu ljubav, a sada ostaje da se vidi kako će na sve to reagovati trener Mančester sitija.

Dele Ali
MN Press Dele Ali

Definitivno deluje da ima glavobolju pošto ovo znači da će njegova ćerka biti u centru pažnje medija u narednom periodu.

Inače, Pep sa suprugom Kristinom ima još dvoje dece, sina Marijusa (18) i ćerku Valentinu (13). Što se Alija tiče, on je u poslednje vreme ponovo počeo da dobija šansu u Totenhemu i sve češće je na terenu. Doduše daleko je od one forme koja ga je krasila pre par sezona.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.