U Pari Sen Žermenu su postali svesni - eksperiment sa Maurisiom Poketinom neće biti uspešan i zato već sada spremaju operaciju "Zinedin Zidan".

Legendarni Francuz je bio želja Mančester junajteda, ali i pariskog kluba. Ipak, u borbi "svetaca" da ga dovedu na svoju klupu postoji veliki problem - sportski direktor Leonardo!

Mediji u Evropi već neko vreme nagađaju o tome da bi mogao da se dogodi "domino efekat" posle otkaza koji je Ole Gunar Solskjer dobio u Mančester junajtedu.

"Crveni đavoli" žarko žele da u svoje redove narednog leta dovedu Poketina iz PSŽ-a, što bi otvorilo vrata Zidanu da postane trener Parižana. A francuski "Futmerkato" sada piše da neće sve ići glatko za PSŽ.

Kao glavni razlog navodi se sportski direktor Leonardo. Brazilac je poznat kao neko ko se do sada loše slagao sa trenerima ekipe, pa bi Zidan ukoliko bude dolazio u PSŽ, insistirao da ima "otvorene ruke", tj. da ne mora da sarađuje s Leonardom!

Navodno, Zidan ne bi želeo da se nađe u situaciji kao Tomas Tuhel ili sada Maurisio Poketino, po kojem bi morao da često pronalazi kompromise sa Brazilcem koji nema baš sjajnu istoriju saradnje sa trenerima.

A svi znamo da "Zizu" može da postavlja uslove...

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.