Talentovani napadač Marko Lazetić (17) u ovom trenutku ima verovatno i najveću tržišnu vrednost u Crvenoj zvezdi, a aktuelni šampion je u velikoj nedoumici da li da ga proda ili još da čeka!

Pričalo se o interesovanju Milana, a sada je Torino poslao konkretnu ponudu u Ljutice Bogdana i spreman je da čeka na odgovor do polovine januara, prenosi "Sportski žurnal". To neće biti na nivou navodne Milanove od oko 5 miliona evra, ali takođe nije ni novac za baciti.

Nezvanično, finansijski detalji se još definiš između klubova, a najverovatnije će biti između 2,5 i 3,5 mliona evra, dok će Zvezda pokušati da se zaštiti i kroz bonuse i procente od dalje prodaje.

Torino već duže vreme prati Lazetića, a videćemo da li će Marko na kraju krenuti stopama strica Nikole koji je za "bikove" igrao od 2006. do 2008. godine, zanimljivo pred povratak na "Marakanu", ili će se nakon njihovog interesovanja sada još više uozbiljiti Milan koji je takođe zainteresovan.

Lazetić će inače postati punoletan 22. januara, i tek tada bi posao mogao da bude ozvaničen, a ukoliko ode u Torino društvo će mu praviti srpski fudbaleri Vanja Milinković-Savić i Saša Lukić.

Anketa

Da li Zvezda treba da proda Lazetića ove zime?


Mladi napadač je ove sezone inače odigrao 16 mečeva za Zvezdu, ukupno je na terenu proveo oko 390 minuta, a mrežu je zatresao jedanput, protiv Kolubare. Uprkos nespornom talentu, i dalje nije realno da se Zvezda osloni na njega, pa će tako od zime u klub stići Ohi Omoižuanfo.

I to govori da je u planovima Crvene zvezde ipak da napad predvode iskusniji igrači poput Norvežanina, dok će šansu sa klupe čekati Milan Pavkov i Rišairo Živković. Tako bi Lazetić teško mogao do šanse...

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.