Bilo je dosta spekulacija u poslednje vreme oko odlaska Dejana Stankovića iz Crvene zvezde. Kao jedan od onih koji se spominjao da bi mogao da ga zameni je bio njegov nekadašnji pomoćnik Miloš Milojević.

Međutim, od toga i definitivno neće biti ništa. Milojević je našao novi klub, Malme je potvrdio da će ih on predvoditi sa klupe.

Posle potpisivanja ugovora je usledilo i zvanično predstavljanje. Miloš nije krio zadovoljstvo zbog prilike koja mu se ukazala.

"Zahvalan sam, uzbuđen i ponosan što sam dobio ovu šansu. Moj odnos sa Malmeom je počeo još pre nego što sam došao u Švedsku. Uvek sam pratio ovaj klub, kao i oni mene. Ciljevi su najviši mogući, idemo u svaki meč sa željom da pobedimo bez obzira koliko utakmica se igra, takav stav mora da postoji. Izazov je veliki, kao i očekivanja, ali verujem u uspeh", rekao je Milojević.

Osvrnuo se na uspehe u prethodnom periodu, posebno na vreme provedeno u redovima crveno-belih.

"Bio sam pomoćnik u Zvezdi. Imali smo stil igre koji veliki tim mora da ima, imali smo odlične rezultate i u domaćem šampionatu, nismo imali sreće da prođemo Milan u Ligi Evrope. Posle sam otišao u Hamarbi i sada sam ovde. Moj stav je da uvek želim da učim više i da će moj tim biti onaj koji će se boriti do poslednje sekunde. Trudićemo se da igramo atraktivan i lep fudbal takođe i da razvijamo igrače, ne samo mlade", zaključio je Milojević.

Inače, za Malme igra srpski fudbaler Veljko Birmančević.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.