Dileme više nema. Novo pojačanje Crvene zvezde je Nemanja Motika.

Informaciju je potvrdio klub putem svog zvaničnog sajta i otkrio da će on nositi dres sa brojem 17. Ujedno je ovaj talentovani ofanzivac jedno od najskupljih pojačanja Zvezde u istoriji kluba.

Doskorašnji fudbaler minhenskog Bajerna je potpisao četvorogodišnji ugovor sa srpskim klubom. Dao je i prvi intervju.

"Veoma sam srećan što sam ovde. Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da budem igrač Crvene zvezde. Kada sam dobio poziv, nisam puno razmišljao i odlučio sam da prihvatim. Brat Nikola je već ovde i od njega sam čuo samo lepe stvari. Naravno da sam pratio Zvezdu i ranije, tako da znam dosta o klubu i istoriji. Za mene je Crvena zvezda najveći klub i zaista nisam imao dilemu", rekao je Motika.

Uzeo je broj koji je pre njega nosio Marko Marin, nekadašnji kapiten.

"Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti."

Ne krije da jedva čeka da počne da radi sa Dejanom Stankovićem i ekipom.

"Razgovarali smo pre mog dolaska. Mister je veliko ime u evropskom fudbalu i svi znaju za njega. Daću sve od sebe da opravdam očekivanja i postignem što više golova i zabeležim mnogo asistencija. Jedva čekam da se nađem na terenu", zaključio je Motika.

Nemanja Motika je rođen 20. marta 2003. godine u Berlinu, ali korene vuče sa ovih krajeva, a igra za mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.