Jedna od najlepših devojaka srpske odbojke Tijana Milojević (23) našla se u centru pažnje i tokom fudbalskog večitog derbija. Kao odbojkašica Crvene zvezde ove sezone je osvojila duplu krunu, a sa saigračicama je prošetala ispod severne tribine tokom poluvremena.

Ćerka nekadašnjeg čuvara mreže crveno-belih Zvonka Milojevića, čoveka koji je bio šampion sveta u Tokiju, ukrala je šou i na stadionu pošto je svojim atraktivnim izgledom oduševila navijače na tribinama. Odbojkašice Zvezde imale su svojih 15 minuta tokom kojih im je tri tribine stadiona Rajko Mitić skandiralo, a Tijana je bila veoma raspoložena tokom ove neobične proslave duple krune.

Pogledajte Tijanine fotografije sa večitog derbija:

MONDO/Stefan Stojanović Ćerka nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića osvojila je duplu krunu sa odbojkaškim klubom crveno-belih.

Inače, ćerka Zvonka Milojevića ponikla je u Crvenoj zvezdi, za šta se sada već može reći da je porodična tradicija. Kao jedna od najtalentovanijih srpskih odbojkašica otišla je u SAD gde je završila koledž, da bi se prethodnog leta vratila u Beograd.

Postala je jedno od najznačajnijih pojačanja kluba i uz nešto iskusnije saigračice lider mladog tima koji je stigao do dva trofeja u ovoj sezoni. Kao nagrada za dobra izdanja tokom sezone Tijana Milojević se našla i na spisku novog selektora, Italijana Danijelea Santarelija, za mečeve u Ligi Nacija.

A ovo su još neke fotografije atraktivne odbojkašice:

Instagram/milojevictijanaa/printscreen Odbojkašica Crvene zvezde i ćerka legendarnog Zvonka Milojevića.