Crvena zvezda je pobedila Radnički Niš (4:1), prišla na dva koraka do titule i u poslednjih 180 minuta sezone ulazi sa prvog mesta tabele.

Posle meča na "Marakani", trener crveno-belih Dejan Stanković imao je razlog za zadovoljstvo u golgeterskom "buđenju" dvostrukog strelca Ohija, ali je izneo i kritiku ka rezervistima. Iako nije imenovao na koga misli među onima koji su ušli sa klupe (Pićini, Krstičić, Stanić, Motika i Falko), trener lidera poslao je glasnu poruku da problem očigledno postoji i da će ga rešavati unutar svlačionice, a ne javno.

"Zadovoljan sam celom utakmicom, odnosom, što se ne bi moglo reći za nekoga drugoga ko je ušao sa klupe, ali to su već druge stvari. Još korak smo bliži cilju, prvo poluvreme je izgledalo odlično, a drugo - napravili smo izmene, izgubili smo na ritmu, neko na odnosu i treba da se zapita. Tvoj odnos mora da bude na 100 odsto i to su druge stvari koje ćemo mi unutra da rešimo".

Pohvalivši Ohija, Stanković je kratko rekao da je verovao da će on pogoditi, jer je profesionalan i posvećen.

"Rekao sam da verujem u Ohija jer je posvećen svom poslu, posvećen ovoj grupi, rekao sam da će dati gol - dao je dva", poručio je Stanković.

Zvezda će u preostala dva kola gostovati Napretku u Kruševcu i ugostiti Voždovac.