Ne prestaje u Italiji da se priča o Sergeju Milinković-Saviću, zvezdi Lacija i reprezentacije Srbije, a sve zbog pitanja o njegovoj budućnosti.

Već godinama se licitira o tome u koji klub bi sjajni vezista mogao da ode, a sada se čini da je kontroverzni Lućano Mođi ponudio eventualno rešenje dileme!

Ako je suditi po njegovoj kriptičnoj poruci, Sergej Milinković-Savić će postati novi igrač Juventusa! Istina, to je veliko "ali", pošto je nekadašnji generalni menadžer "stare dame" imao kratku poruku.

On je na svom Tviter profilu na pisao samo "#MilinkovicSavic", što su mnogi fanovi Juventusa protumačili kao znak da će "bjankoneri" uspeti da dovedu još jednog Srbina u svoje redove.

Već se ranije spekulisalo da bi Milinković-Savić mogao iz Rima da se preseli u Torino, pošto je Juventus spreman za velike promene u klubu, a Sergej bi eventualnim transferom dobio priliku da igra uz saigrača iz reprezentacije Dušana Vlahovića.

Inače, Lućano Mođi je dobio doživotnu suspenziju iz svih fudbalskih aktivnosti zbog svojih kriminalnih radnjih koje su otkrivene u čuvenom skandalu Kalčopoli, zbog kojeg su Juventusu oduzete dve titule prvaka Italije i zbog čega su bili izbačeni u Seriju B.

Inače, upravo je Milinković-Savić nedavno bio strelac za Lacio u meču protiv Juventusa, u remiju 2:2, kada je u 96. minutu uspeo da zaustavi "staru damu" i spreči poraz svog tima.

Videćemo da li ova Mođijeva poruka znači ono što su mnogi pomislili da znači...