Da li se Nenad Lalatović ponovo seli iz srpskog fudbala?

Prethodnih dana pojavila se informacija da je trener Radničkog iz Kragujevca sve dogovorio sa Borcem iz Banjaluke, koji se nada da ih on može povesti ka šampionskoj tituli, ali Lalatović kaže da nije sve gotovo! Nakon poslednje utakmice Radničkog u Superligi, objasnio je šta se dešava...

Kragujevčane sada čeka baraž za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala, pa će se Nenad Lalatović ponudama baviti na kraju sezone. Nije mogao da demantuje razgovore sa Banjalučanima, ali je otkrio da dogovor nije postignut!

"Treba svako da zna da ja još nisam potpisao za Borac iz Banjaluke", rekao je Lalatović na početku izlaganja.

Trener Kragujevčana nastavio je da priča o toj temi, ističući da je prvi razgovor već obavljen.

"Ja sam i dalje trener Radničkog iz Kragujevca, novine pišu svašta. Jeste, desio se razgovor i ja neću da lažem. Ljudi iz Banjaluke su došli u Beograd i popričali sa mnom. Ja sam im rekao da imam obaveze prema Radničkom iz Kragujevca do 1. juna i da ne želim da potpišem nikakav predugovor. Ako budem potpisao ugovor sa Borcem, koji je veliki klub, to će biti tek 5. juna", dodao je trener Radničkog, koji je predlagao ukidanje VAR sistema jer se loše koristi.

On će, pre dogovora sa Banjalučanima, imati još neke razgovore.

"Pre nego što budem potpisao popričaću sa ljudima iz Radničkog. Možda nađem sa njima zajednički jezik, pa ostanem još godinu dana. Ako ne budemo našli - imam zvaničnu ponudu Borca i još jednog kluba. Ne volim kad se piše 'Lalatović je već završio, potpisao je'. Ne, nisam potpisao. Ja sam trener Radničkog iz Kragujevca", zaključio je Nenad Lalatović.

Pogledajte čitavu konferenciju nakon meča Radničkog i Metalca: