Fudbaler Đerar Pike i pevačica Šakira su jedan od najpoznatijih svetskih parova. Njih dvoje su se upoznali i zaljubili tokom trajanja Svetskog prvenstva fudbalu u Južnoj Africi 2010. godine, a već dugo su u braku iz koga su dobili dvoje dece - Milana i Sašu.

Ipak, stvari više nisu tako idilične, pošto mediji u Španiji prenose da se Pike odselio iz zajedničkog doma, tako da sada živi sam u svom "momačkom" stanu u Barselonu.

"El Periodico" prenos da je više komšija primetilo da Pike ulazi i napušta zgradu prethodnih dana, dok je redovno bio u noćnom provodu sa mlađim saigračima poput Rikija Puća, što se nije moglo toliko često videti u prethodnim godinama kada je fudbaler uvek bio uz pevačicu.

Tabloidi u Španiji šuškaju da je Šakira uhvatila Pikea sa drugom ženom i da je to razlog zbog kog su se privremeno rastali, a sve pošto se njegov noćni život "otrgao kontroli".

U potrazi za "tragovima", mediji u Španiji otkrili su da dugo nisu podelili ni zajedničke fotografije na Instagramu, što su inače pre redovno činili. Tako je pevačica poslednji put još u martu okačila fotografiju sa svojim suprugom, dok se ne može reći ni da je fudbaler bio revnosan.

Priču o raskidu potkrepljuje i poslednja Šakirina pesma "Te Felicito" u kojoj peva o muškarcu koji ju je prevario i "pokidao" na hiljadu delova.

Instagram/Screenshot/3gerardpique, Instagram/Screenshot/shakira Šakira, Pike