Kristijano Ronaldo ostaje u Mančester junajtedu. Doneo je konačnu odluku i nema nameru da napusti "Old Traford" ovog leta. Potvrdio je to tokom jednog intervjua.

Ima planove da radi zajedno sa Erikom Ten Hagom i da proba da vrati klub na staze stare slave. Portugalski fudbaler želi uspeh sa "crvenim đavolima".

"Najvažnija stvar je da se vratimo na pobednički put i da probamo da osvajamo trofeje. Verujem da će Mančester da se vrati tamo gde mu je mesto. Ponekad treba vremena, ali verujem", rekao je Ronaldo za "Skaj sport".

Mnogo se očekuje od Erika Ten Haga koji je nedavno preuzeo klub.

"Ten Hag je uradio sjajan posao u Ajaksu, iskusan je trener, ali je potrebno vreme. Ne može sve da se promeni tako brzo. Nadam se da ćemo imati zajednički uspeh i želim sve najbolje za klub. Ponavljam, uveren sam da ćemo osvajati trofeje sledeće sezone"

Ponovio je da je zadovoljan u klubu.

"Naravno da sam bio srećan kada sam se vratio u klub u kom sam se ostvario u karijeri, to mi je neverovatno. Lepo je bilo videti podršku navijača i u momentima kada stvari nisu išle kao što treba. Naravno, srećan sam i sada što sam tu", zaključio je Ronaldo.