Novi trener omladinaca Crvene zvezde je Zoran Rendulić. Nekadašnji štoper, koji je karijeru završio 2018. godine, već neko vreme gradi trenersku karijeru, pa je posle angažmana u Čukaričkom, IMT-u i Radu, stigao do važne uloge na "Marakani" koja mu je sada poverena.

"Moram da priznam da sam uzbuđeniji sad, nego kada sam 2015. godine došao na isto ovo mesto i moram priznati da se Zvezda od tada dosta promenila, naravno u pozitivnom smislu", kazao je Rendulić na potpisivanju ugovora.

"Sve ovde izgleda kao pravi moderni evropski klub. Prve impresije su mi stvarno iskrene sa svih strana. Super sam prihvaćen i vlada pozitivna energija, što mi daje dodatnu satisfakciju za moju ideju i rad koji mi predstoji", dodao je mladi trener koji poručuje da za njega nema boljeg mesta za napredak nego u Zvezdi.

Omladinci Crvene zvezde osvojili su šampionski naslov i naredne sezone će igrati u Ligi šampiona, a Rendulić poručuje da je cilj da odbrane titulu i da mladi igrači nastave napredak ka prvom timu.

"Dosta igrača poznajem, pogotovo 2004. godište, jer sam bio prvi asistent pomoćnik u reprezentaciji. Mnogo momaka iz generacije 2005. takođe poznajem, pogotovo one koji igraju za reprezentaciju. Moram da priznam da ostale igrače nisam toliko pratio jer sam bio zauzet u seniorskom fudbalu. Imaću dosta vremena da se sa saradnicima bolje upoznam o svemu. Njima verujem 200 posto i verujem da neće biti problema", zaključio je on.

Rendulić ima 38 godina, a za Crvenu zvezdu igrao je od 2015. do 2017. godine. Osvojio je jednu šampionsku titulu, kod Miodraga Božovića.