Nakon nekoliko meseci pauze u karijeri, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde ima novi klub. Mladi Andrija Katić (20) zimus je raskinuo ugovor sa srpskim šampionom, a sada se vraća u redove kluba koji igra Superligu.

U naredne tri godine biće golman Voždovca, saopštio je klub koji nastupa na krovu tržnog centra "Stadion".

Trebalo bi da talentovani čuvar mreže bude veliko pojačanje u godinama koje slede, pošto je u mlađim kategorijama pokazivao ogroman talenat.

On je blistao na golu Zvezdinog tima do 19 godina, sa kojim je bio šampion Srbije i branio u Ligi šampiona za omladince, a kasnije je iskustvo sticao i na pozajmicama u Prvoj ligi Srbije.

Bio je deo Budućnosti iz Dobanovaca i IMT-a, sa kojim je protiv Zvezde igrao na stadionu "Rajko Mitić" protiv crveno-belih. Ipak, prethodne zime je raskinuo ugovor sa Zvezdom, a zatim napravio kratku pauzu. Ona je uticala i na njegov reprezentativni status, pošto je u poslednje vreme ispao sa spiskova selektora.

Ranije u karijeri branio je gol nacionalnih timova u četiri uzrasta.

"Jako sam srećan što sam u klubu sa ofanzivnim stilom fudbala, jedva čekam da počnu pripreme! Konkurencija je sjajna, trener golmana je izuzetan i vrednim radom očekujem da dođem u priliku da branim", rekao je mladi golman.