Nastavljaju stvari da se komplikuju na tržištu transfera! Pol Pogba napušta Mančester junajted zbog isteka ugovora i do sada je pregovarao sa Juventusom, da se vrati u torinski klub kao slobodan igrač.

Činilo se da je sve gotovo, ali sada postoji mogućnost da od svega ne bude ništa i to zbog - Zinedina Zidana!

Kako javljaju italijanski mediji, Pogba bi mogao da stopira svoju zamisao o povratku u Juventus, a sve kako bi sačekao rasplet oko Zidana i njegovog mogućeg dolaska na klupu Pari Sen Žermena.

Pogba je veliki fan francuske legende i voleo bi da jednom u karijeri igra u nekom njegovom timu. Pominjao se kao potencijalno pojačanje Real Madrida baš kada je Zidan vodio "kraljevski klub", a nakon nedavnih pisanja da je "Zizu" želja Parižana, sada se i Pogba premišlja.

Italijani tvrde da bi Pogba voleo da vidi kako će se stvari odvijati i hoće li Zidan postati naslednik Maurisija Poketina na klupi PSŽ-a. Ukoliko to bude slučaj, Juventus bi mogao da bude u problemima.

Oni već nedeljama pregovoraju s Pogbom, spremili su mu bogat ugovor samo da ponovo obuče crno-beli dres i zaigra rame uz rame sa Dušanom Vlahovićem. Ipak, sada se i u Juventusu brinu...