Ogromni problemi Mančester junajteda nastavljaju se i ovog leta, pošto klub ne uspeva da dovuče na Old Traford velike zvezde. iako je dolazak Erika Ten Haga delovao kao sjajan potez, pitanje je sa kim će doskorašnji trener Ajaksa raditi naredne sezone.

Jedan od ljudi koji treba da mu olakšaju posao je i novi direktor Ričard Arnold, čovek koji je 15 godina radio u marketing sektoru, a sada će se između ostalog baviti i transferima kluba. On se u kafani sastao sa navijačima kako bi saslušao njihove probleme, a zatim im otkrio šokantne informacije.

Dok su najvatrenije pristalice Mančester junajteda kukale na porodicu Glejzer zbog koje klub nije u sjajnom stanju, Arnold im je pričao i o klupskim transferima ovog leta. Pomenuo je da se tokom čitavog dana radi na dolasku Frenkija de Jonga iz Barselone, ali je detalj o odlascima bio još zanimljiviji.

"Dvojica igrača koji su bili 'krtice' i iznosili vesti iz svlačionice u medije su ovog leta napustili klub", rekao je Arnold, a zabeležila kamera jednog od navijača koji se našao u blizini.

Čovek koji je zaslužan za rekordne ugovore sa Adidasom i Ševroletom nije želeo da otkrije imena tih fudbalera, ali je jasno da su njih dvojica u grupi onih koji su već napustili klub ovog leta.

Podsećamo, nakon završetka prethodne sezone iz Mančester junajteda su otišli četvrti golman Li Grant, veterani Huan Mata, Edinson Kavani i Nemanja Matić, zatim Pol Pogba i Džesi Lingard. Neko od njih je, po rečima direktora, davao insajderske informacije medijima...