Svi događaji
Od najnovijeg
20:22

Kraj! Koper je pobedio Zvezdu 1:0

Golom napadača Andreja Kotnika u 51. minutu, crveno-beli su doživeli prvi poraz na pripremama, posle pobede protiv Brava (2:1) i remija protiv Domžala (1:1). Više od konačnog rezultata trenera Dejana Stankovića zabrinuće to što za današnjoi meč nije mogao da računa na povređene napadače Ohija i Milana Pavkova, a u 15. minutu meča izašao je iz igre i Seku Sanogo, ustupivši svoje mesto Slavoljubu Srniću.

Zvezda će poslednju pripremnu utakmicu odigrati u nedelju, protiv Zenita.

20:15

Sjajna odbrana Zorana Popovića

Koper je umalo poveo 2:0, jer je Sise utrčao u kazneni prostor i šutirao iz situacije "jedan na jedan" sa rezervnim golmanom Zvezde. Refleksnom intervencijom, Popović je odbranio taj udarac.

Crvena zvezda Koper uživo prenos live stream TV Arena sport
MN Press 

20:00

Mrkela o najtraženijem igraču Zvezde

Dok se nižu napadi Zvezde u pokušaju da izjednači, pročitajte šta je sportski direktor Zvezde rekao o Strahinji Erakoviću i ponudi koja "ne može da se dobije".

erakovic,-mrkela.jpg
ArenaSport 1/Printscreen/MNPress 

19:46

Pogledajte Kotnikov gol za Koper

Zvezda - Koper 0:1 zvezda tv

19:45

Zvezda gubi - Koper pogodio u 51. minutu

Koper je prvi pogodio. Napadač Slovenaca Andrej Kotnik protrčao je pored Gelora Kange i savladao Milana Borjana udarcem sa oko 25 metara. Strahinja Eraković je bio predaleko da bi reagovao.

19:26

- Poluvreme -

Kangva je pred poluvreme imao dobre pokušaje, ali se rezultat nije menjao. Na pauzi je 0:0.

Aksel Bakajoko Kings Kangva
MN Press 

19:06

29' Veliki promašaj Ivanića!

Imao je loptu na pet metara od gola i mogao je da bira gde da šutne - pa je šutnuo u golmana.

Mirko Ivanić
YouTube/Crvena zvezda 

Mirko Ivanić
YouTube/Crvena zvezda 

18:59

25' Šansa i za Kataija

Mirko Ivanić ušao je sa loptom u kazneni prostor, bio nesebičan, dodao loptu "desetki" Zvezde, ali je golman Slovenaca opet odbranio

18:57

23' Odličan šut Srnića

Zvezdin univerzalac našao je prostor za šut na oko 22-23 metara od gola, namestio se i snažno gađao. Koper je sačuvao svoj gol odličnom reakcijom golmana, koji je poslao loptu u korner.

18:49

15' Nema šansi, ima problema za Stankovića!

Seku Sanogo izdržao je samo 15 minuta i morao je da izađe. Umesto njega na terenu je Slavoljub Srnić, a uskoro će biti poznato da li je u pitanju komplikovanija povreda defanzivnog veziste ili samo predostrožnost stručnog štaba Dejana Stankovića.

18:35

Utakmica je počela!

Meč se igra po sunčanom i prijatnom vremenu. Temperatura je 31 stepen Celzijusa, ali je u tamošnjim uslovima to odlično vreme za igru.

18:14

Dobro došli u tekstualni prenos

Duel Crvena zvezda - Koper počinje u 18.30.