Jedan od najboljih napadača 21. veka Luis Suarez karijeru nastavlja u domovini. Odlučio je da potpiše za urugvajski Nasional, što je potvrdio i u objavi na društvenim mrežama!

Suarez je u jednominutnom snimku objavio da će ubuduće igrati za Nasional, a sve pošto je poslušao milione navijača koji su ga zvali da se vrati kući. Na društvenim mrežama bila je pokrenuta "peticija" za njegov povratak, pa čim je video da ga toliko ljudi želi na starom mestu - odlučio je da ih posluša.

U ovom klubu Suarez je ponikao još davne 2005. godine. Tada je kao tinejdžer privukao pažnju i ostvario je transfer u Groningen, nakon čega je njegova karijera samo krenula da raste...

Igrao je za Ajaks, pa došao u Liverpul u januaru 2011. godine, da bi posle tri i po sezone prešao u Barselonu za 80 miliona evra. Proveo je sjajnih šest godina na "Nou Kampu", da bi ga potom otpisali. Prešao je u redove Atletiko Madrida u kome je "produžio" karijeru i prethodne dve godine ih dobro služio.

I ovog leta je imao ponude brojnih velikih klubova, poslednji u nizu bio je Dortmund, međutim Suarez je odlučio da se skrasi i zato će u domovini provesti poslednje igračke dane.

Tokom više nego uspešne karijere postigao je 436 golova.