Ne staje ludilo Barselone! Klub praktično ugušen dugovima, u situaciji u kojoj skuplja novac na sve načine pa i tako što organizuje venčanja na svom stadionu, troši nemilice! A sada su javno rekli da žele i ono što je do skora izgledalo nemoguće, da vrate Lionela Mesija!

Trener Ćavi Ernandez koji je činio kičmu najmoćnijeg tima u istoriji Barselone zajedno sa Argentincem sada je javno rekao da Mesi "zaslužuje" da igra za Barselonu.

"Mesi zaslužuje poslednju šansu da pokaže da može da ode iz kluba na pravi način. Ako pitate da li bih ja voleo da se on vrati, naravno da bih voleo, iako on sada ima važeći ugovor", rekao je jasno Ćavi. 

Mesi je u Pari Sen Žermen otišao upravo zbog finansija i zato što Barselona nije mogla da mu isplaćuje ogromna primanja, a sada je tim iz Katalonije ubedljivo najveći trošadžija na svetu. Kao slobodni igrači, ali za ogromne plate, doši su Fenk Kesi i Andreas Kristensen, a potom je krenulo razbacivanje novcem. 

Robert Levandovski je plaćen 45.000.000 evra, za Žula Kundea je dato 50.000.000, a za Rafinju iz LIdsa 58.000.000 evra. Sveukupno 153.000.000 iako je transferima obezbeđeno samo 23.000.000 za kasu u Kataloniji. 

A očigledno da Barsa ne planira tu da stane, hoće još i hoće najvećeg ikada ponovo u svom timu.