Spektakularna koreografija navijača Crvene zvezde za meč u kvalifikacijama Lige šampiona protiv Pjunika. Pristalice crveno-belih oduševile su sve i ova slika će obići Evropu i svet sigurno.

Skoro svi na tribinama bili su obučeni u dresove srpskog tima, svi su došli u crveno-belim bojama i dresovima kako novijim, tako i onim starijim od nekih prethodnih generacija.

Tako su na tribinama viđena prezimena poput Gorana Drulića, Nikole Žigića, Nenada Milijaša, Boška Jankovića, Dragana Bogavca, Dušana Baste... Bilo je i onih koji su došli u dresovima košarkaškog kluba. Sve u svemu, jedno zanimljivo veče na "Marakani" pred više od 30.000 navijača.

MONDO/Stefan Stojanović Navijači, Koreografija, Zvezda, Zvezdaši

MONDO/Stefan Stojanović Crvena Zvezda, Navijači, Dresovi

Dejan Stanković napravio je neka iznenađenja u sastavu za večerašnji meč, a pobednika ovog dvomeča u narednom kolu čeka bolji iz duela Makabija iz Haife i Apolona. Deluje da je tamo sve rešeno pošto je izraelski tim ubedljivo slavio u prvom duelu (4:0).

Pun Stadion Rajko Mitić MONDO/Stefan Stojanović

Pogledajte i kako je sve izgledalo na stadionu pred sam početak meča. Navijači su priredili definitivno još jednu noć za pamćenje.

MONDO/Stefan Stojanović Navijači, Stadion, Rajko Mitić, Marakana, Crvena Zvezda