Šta sve nećemo čuti iz sveta fudbala... Mohamed Buja Turaj debitovao je u redovima prvaka švedske, ekipe Malmea, u pobedi nad Didelanžom iz Luksemburga, a njegova izjava nakon meča je sve šokirala.

Malme je slavio 3:0 u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a Buja Turaj je novinarima otkrio kako se oženio, ali da zbog obaveza u klubu nije prisustvovao sopstvenom venčanju!

Novinari u Švedskoj ostali su zbunjeni kada je fudbaler iz Sijera Leonea objasnio šta se dogodilo.

"Venčali smo se 31. jula u Sijera Leoneu. Ali nisam bio tamo jer me je Malme zamolio da dođem ranije", rekao je igrač koji je donedavno igrao u Kini.

Ali na njegovom Instagramu su objavljene fotografije Buje Turaja i njegove supruge Suade upravo sa venčanja. Kako je to moguće?

"Slikali smo se unapred. Dakle izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju me je zamenio brat. On me je zastupao", poručio je fudbaler koji iz prethodne veze ima trogodišnju kćerku.

Zanimljivo je da ovaj fudbaler svoju partnerku Suadu još nije ni "upoznao" kao suprugu, pošto se nisu videli od njegovog odlaska u Švedsku, ali sada će je dovesti sa sobom u Malme.

"Živeće ovde sa mnom", poručio je Buja Turaj.