Mančester junajted ne uspeva da izađe iz krize. Ostao je bez Lige šampiona, Kristijano Ronaldo želi da napusti klub, nova sezona krenula je šokantnim porazom, a kao rešenje problema vidi skandal majstora...

Prema informacijama koje stižu iz Argentine tim sa "Old Traforda" želi da dovede Maura Ikardija. Navodno su već kontaktirali njegovog agenta Vandu Naru. Inače, njih dvoje su u procesu razvoda i ona ima novog dečka.

Tih nekoliko osnovnih informacija dovoljan su pokazatelj o situaciji u privatnom životu Ikardija i dokaz su da mu fudbal trenutno nije na prvom mestu. Jasno je da Junajtedu treba pojačanje i da žele da dovedu čoveka koji ume da daje golove, mada će teško to činiti dok ima ljubavne probleme.

Ovo je Vanda Nara:

Profimedia Vanda Nara

Ikardi je posle sjajne sezone u Interu prešao u PSŽ, ali se tamo nije pronašao. Umesto da bude deo tima sa Lionelom Mesijem, Kilijanom Mbapeom i Nejmarom, mnogo više se pričalo o njegovom privtnom životu i raznim skandalima sa Vandom.

Navijači su već reagovali kada je bilo priče o prelasku Marka Arnautovića u klub i taj transfer su uspeli da stopiraju. Možda budu ponovo odreagovali i na ova pisanja, jer je teško da bi Mauro mogao da smiri već dovoljno uzavrelu situaciju u redovima engleskog kluba.