Prava bura se digla u Hrvatskoj gde Osijek igra očajno na startu sezone. Iako imaju ozbiljan budžet i ogromna očekivanja, ekipa je ekspresno ispala iz Evrope od tima iz Kazahstana, a u prvenstvu su pretposlednji! 

Nakon ispadanja od Kizilžara i samo jedne pobede u pet mečeva navijači su se digli i tražili odlazak trenera Nenada Bjelice, pre svega zato što se otkrilo da ima jako veliku platu, a rezultate ne donosi.

Sve to je Bjelica iskoristio da se uporedi, ni manje ni više, nego sa Ćavijem!

"I Ćavi je trener s pedigreom pa izgubi od Kadiza, Raja i Viljareala u mesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dve godine na domaćem terenu pa ga ne linčuju kao što mene linčuju. Ali dobro, prihvatam to tako i navijači uvek imaju pravo", rekao je Bjelica na pres konferenciji. 

Bjelica je u drugoj godini ugovora, a zarađuje 10.000.000 kuna godišnje. što je 1.300.000 evra godišnje i smatra se da je samo ugovor prepreka njegovom odlasku. Jednostavno klub ne želi da mu isplati novac do kraja. I na to je imao komentar...

"Ćavi je izgubio za mesec dana dve utakmice. Za mesec dana. A ima 25 miiona ugovor. J*bo vas ugovor, da vas j*bo ugovor", rekao je on.