Na društvenim mrežama ništa više ne može da se sakrije. Tako je engleski fudbaler Trent Aleksander-Arnold "uhvaćen" kako jednoj zauzetoj devojci šalje poruke, a sve je to primetio njen dečko Vilijam, inače poznati engleski jutjuber poznatiji pod nadimkom "WillNe".

Međutim, nije se naljutio ni na devojku ni na fudbalera Liverpula, nego je iskoristio situaciju kako bi se našalio i usput zaradio nešto više poena na "fantaziju" Premijer lige gde se boduje stvarni učinak igrača koje izaberete u tim.

Pošto je Vilijam primetio da je Trent "mahnuo" njegovoj izabranici i evidentno želeo da počne ćaskanje jer mu se dopala na Instagramu, ne tako ljubomorni dečko je odlučio da sve podeli na Tviteru i da zamoli igrača Liverpula da odigra dobru partiju protiv Kristal palasa i donese mu mnoštvo bodova na pomenutoj igrici.

Štaviše, fotografisao je devojku sa pomenutom porukom i poručio da je obećala "golišavu fotografiju" ako njegova ekipa ne primi gol i ako upiše najmanje deset poena.


Sigurno je ovo stiglo i do Aleksander-Arnolda i nasmejalo ga, ali nije sigurno Jirgena Klopa čija ekipa je u ponedeljak, kada se sve odigralo, odigrala vrlo lošu utakmicu na "Enfildu". Na kraju je bilo 1:1, a desni bek Liverpula je na toj utakmici sakupio svega tri boda što je sigurno razočaralo Vilijama.

Ipak, sigurno je razočarana i njegova devojka koja nije očekivala da će Vilijam ponuditi u razmeni...

Ovo je devojka koja je Trentu zapala za oko!

Instagram/screenshot/miaxmon Mia Mon