Sin Dejvda Bekama je u centru pažnje. Bruklin Bekam uhvaćen je kako se vozi u automobilu vrednom 1,2 miliona dolara. U pitanju je "Meklaren P1" koji je jedan od retkih modela u svetu. Proizvedeno je samo 375 automobila ove marke.

Njega je u ovom skupocenom automiblu uhvatio poznati jutjuber Danijel Mek koji je bio oduševljen kada je video taj model. Njih dvojica imali su kratak razgovor, interesantno je bilo da je Bruklin tek na kraju otkrio ko je, pre toga je ispričao da se "bavi kuvanjem".

"Ja sam kuvar. Pokušavam da budem najbolji na svetu, zanima me kuvanje. Pratim svoju strast, ono što me čini srećnim", poručio je najstariji Bekamov sin na pitanje čime se bavi kada vozi ovako skup auto.

Profimedia/JORA Bruklin Bekam

Nije dugo vremena bilo potrebno da snimak postane hit na društvenim mrežama. Očekivano, izazvao je oprečne reakcije. Neki su napadali Bruklina i tvrdili da se razbacuje novcem, dok su ga pojedinci branili zbog toga što je fino i kulturno razgovarao sa Mekom i nije se ponašao nadobudno.

Bruklin Bekam se nedavno venčao sa ćerkom američkog milijardera Nikolom En Pelc tako da ne čudi što u garaži ima ovakav auto. Koliko voli svoju suprugu pokazuje i svojim potezima. Na svom telu ima preko 100 tetovaža od čega je 70 posvećeno njoj. Nekima je to previše, mada on smatra da je to normalno.

"Venčani smo, zašto da ne uradim to? Razmišljao sam o tome nekoliko meseci i smatram da ništa ne pokazuje pravu ljubav bolje od tetovaža, to ostaje za ceo život. Ona uvek plače kada joj posvetim novu tetovažu. Volim da je iznenadim na taj način", rekao je Bruklin u intervjuu za "USA today".