Prošlo je nešto više od dva meseca od kako su raskinuli Đerar Pike i Šakira, jedan od najpoznatijih svetskih parova. Pevačica je u međuvremenu napustila Barselonu, Španiju i Evropu, pa se skrasila u Majamiju, dok je Pike ostao da se priprema za novu sezonu koja će njegovom klubu biti veoma izazovna.

Španski fudbaler i jedan od najvažnijih igrača Barselone već je preboleo raskid veze koja je trajala godinama i španski mediji uspeli su da ga uhvate u zagrljaju nove devojke. Njih dvoje su zajedno posetili muzički festival, a dobro obavešteni izvori kažu da je u pitanju Klara Čia Manti (23), studentkinja i devojka koja je u Pikeovoj kompaniji radila kako bi sticala iskustvo.

Zbog fotografija koje su se pojavile u javnosti, poznata pevačica se iznervirala, a razlog za to nije samo što je defanzivac Barse odmah "krenuo dalje" i našao 12 godina mlađu devojku.

Pogledajte kako izgleda Klara Čia Marti:

Instagram/screenshot/clara.chiamartii Nova devojka Đerara Pikea.

Kako tvrde španski mediji, Šakira je pobesnela zbog toga! Pevačica i štoper Barselone napravili su usmeni dogovor po kojem je trebalo da svoj privatan život čuvaju daleko od očiju javnosti u prvoj godini nakon raskida, ali je Đerar Pike veoma brzo prekršio to pravilo.

Njemu je bilo potrebno samo nekoliko nedelja da se u javnosti pojavi sa novom devojkom. I pre toga su ga mediji povezali sa nekoliko žena, ali izgleda da je odmah nakon raskida sa Šakirom Đerar uplovio u vezu sa Klarom.

Upravo taj detalj iz života španskog fudbalera mogao bi da utiče na njihovu brakorazvodnu parnicu. Šakira planira da deca u narednim godinama žive sa njom u Majamiju i čak je bila spremna da ponudi Pikeu novac za to. On nije pristao na da uzme novac, ali bi kršenje dogovora moglo da bude Šakirin argument na sudu.