Liverpul je dao devet golova Bornmutu, Mohamed Salah nije uradio ništa, čak se i obrukao u nekoliko situacija. Njegov promašaj iz prvog poluvremena postao je viralan na društvenim mrežama.

Mogao je Egipćanin da postigne nekoliko golova u meču četvrtog kola Premijer lige, ali nije u tome uspeo. Svi se posle meča pitaju isto - kako nije dao gol u 17. minutu. Bio je na svega nekoliko metara od gol-linije, delovalo je teže promašiti nego pogoditi gol iz te situacije.

Iako je imao zicer pred golom, Salah je promašio i iz te i iz još nekoliko situacija. Saigrači su ga tražili, pokušavali su da mu pomognu da se upiše u strelce. Znaju koliko je važno da najbolji igrač ekipe bude u golgeterskoj formi. Ipak, to ovog puta nije uspeo, pa će već u narednom kolu protiv Njukasla imati šansu da se iskupi.

"Uvek se trudim da pomognem Mohamedu da postigne što više golova, tražio sam ga i sada, samo nije bio njegov dan", rekao je mladi Harvi Eliot. On je postigao prelep pogodak za 2:0, pa je izašao iz igre na poluvremenu. Požalio se na bol, Jirgen Klop nije želeo da rizikuje i uveo je Fabija Karvalja.