Prošlo je godinu dana otkako su legendarni Iker Kasiljas i Sara Karbonero objavili da se razvode. Kroz zajedničku objavu na društvenim mrežama, slavni golman Real Madrida i poznata španska novinarka objasnili su razloge rastanka, ali da će nastaviti da zajedno odgajaju svoju decu, Martinu i Lukasa.

Ali španski mediji sada bruje o novoj Kasiljasovoj devojci - to je Marija Hoze Kamačo, bivša fudbalerka koja je bila udata za nekadašnjeg igrača Barselone, a čiji je život obeležila porodična tragedija.

Jedan od najboljih golmana u istoriji je ponovo u centru pažnje i to nakon što se našao na naslovnici španskog magazina "Hello". Ranije se pisalo da je Kasiljas u vezi sa Rosio Osorno, ali je sada bio fotografisan u društvu Marije Hoze Kamačo. U"opširnom izveštaju" magazina, nalazilo se još nekoliko fotografija njihovih sastanaka na kojima su vrlo bliski.

Prema njihovim rečima, 41-godišnji Kasiljas je sa Kamačovom u vezi tri meseca. Ona će u oktobru proslaviti 44. rođendan, a u fudbalskoj karijeri bila je napadač. Nastupala je za ženske timove Barselone i Malage.

Međutim, njen život obeležila je i tragedija koja se dogodila u maju prošle godine. Njen tadašnji suprug Franses Arnau, oduzeo je sebi život u 46. godini. Arnau je svojevremeno bio golman Barselone, a njegovo telo bilo je pronađeno pored pruge u Ovijedu, gde je radio kao sportski direktor u Real Ovijedu.

Marija ima dva sina tinejdžera iz braka sa Arnauom, a čini se da je sada u vezi sa još jednim, daleko slavnijim nekadašnjim golmanom. Mnogi su na društvenim mrežama primetili i da Kasiljas i Kamačo objavljuju na društvenim mrežama fotografije sa istih mesta, iako jedno drugo još uvek 'ne prate'. Ovo je Marija Hoze Kamačo:

Instagram/mjpelina/Printscreen Marija Hoze Kamačo, devojka Ikera Kasiljasa

A ovo je Rosio Osorno, poznata influenserka za koju su mediji u Španiji tvrdili da je bila u kratkoj vezi sa Kasiljasom:

instagram/screenshot/rocio0sorno Rosio Osorno