Fudbaleri Pari Sen Žermena stigli su do očekivane pobede protiv Bresta u utakmici prvenstva Francuske u subotu. Malo ko je očekivao da će taj trijumf stići posle dosta muka, pošto su na "Parku prinčeva" slavili samo 1:0.

Junak Parižana je bio Nejmar, ali svog junaka dobio je i Brest, pošto je fudbaler tog tima Islam Slimani nasamario Serhija Ramosa jednim driblingom, skoro kao nekada Ronaldinjo i Lionel Mesi!

Nejmar je bio jedini strelac i to baš posle neverovatne asistencije Mesija. Imao je i Brest svojih prilika na ovom susretu, i to baš kada je Islam Slimani dobio priliku da izvede jedanaesterac. Alžirac nije savladao Đanluiđija Donarumu koji je odbranom spasio PSŽ, ali jeste uspeo da se po još nečemu nađe u centru pažnje.

Da je Slimani bio najbolji igrač Bresta videlo se i u jednom njegovom duelu sa Serhiom Ramosom, kada ga je prevario i na sjajan način mu provukao loptu između nogu. Nemoćni Ramos je morao da ga sruši, a mnogi su bili u čudu kada se ispostavilo da je sudija pokazao na faul u napadu:

Ovaj potez je postao hit na društvenim mrežama, gde su mnogi poručili da odavno neko nije tako prevario Ramosa, driblingom kakav su nekada uspevali da izvedu Ronaldinjo i Mesi kada su nosili dres Barselone.