Nastavlja se pisanje medija o razvodu Frančeska Totija i Ilari Blazi. Legendarni italijanski fudbaler oglasio se u nedelju velikim intervjuom u kom je pričao kako ga je dugogodišnja supruga varala sa drugima, a sada je i ona rešila da ispriča svoju verziju priče.

"Princ Rima" je ispričao kada je i kako počeo da sumnja na neverstva svoje supruge s kojom je 17 godina u braku, kao i kako je otkrio da ga je Ilari zaista prevarila. Sada ni ona neće da ćuti o toj temi.

Poznata 41-godišnja Italijanka, koja je Totija prevarila sa ličnim trenerom, oglasila se preko svog advokata Alesandra Simenoae. Ilari je prvu izjavu dala za "Korijere delo sport".

"Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita moje dece je na prvom mestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Poslednjih godina videla sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica", počela je Ilari, ali nije bila određenija od toga.

Navedeni izvor piše da je ovo tek početak dugog niza otkrića, pa bi tako trebalo očekivati nove izjave Ilari Blazi, koju je Toti optužio da ga je prva prevarila. Evo kako je Toti pričao o svojoj supruzi u pomenutom intervjuu.

"U septembru prošle godine, glasine su počele da stižu do mene. 'Vidi, Ilari ima nekog drugog'. Zapravo više od jednog. Delovalo mi je nemoguće, ali pronašao sam poruke. Nikad to nisam radio, ali kad su mi bliski ljudi kojim verujem slali upozorenja, postao sam sumnjičav. Pogledao sam na njen telefon i video sam poruke za treću osobu koja je bila kao posrednik između nje i drugog", ispričao je Toti, dodavši da je čitao i kako se Ilari sa ljubavnikom dogovarala o mestu susreta. Ovo je Ilari Blazi, Totijeva dosadašnja supruga:

Instagram/ilaryblasi/printscreen TV lice u Italiji i supruga Frančeska Totija.

Frančesko Toti i Ilari Blazi zajedno imaju troje dece - Kristijana (16), Šanel (15) i Izabel (6).