Jedna od najpoznatijih fudbalerki sveta ponovo je u centru pažnje! Ovog puta igračica Aston Vile nije uradila ništa posebno, ali je u njenu zaštitu morao da stane Daglas Luiz, njen dečko koji takođe brani boje kluba iz Birmingema. On je zbog jednog snimka koji je viralan na društvenim mrežama ušao u klinč sa Miltonom Nevesom (71), televizijskim voditeljem.

Dečko nekada najpoznatije lezbejke u ženskom fudbalu kritikovao je Engleza zbog deljenja neprikladnog sadržaja, nakon što je na njegovom profilu osvanuo snimak provokativne Ališe Leman. Kadrovi na njemu bili su sa utakmice Aston Vile i Mančester sitija, u trenucima kada je ona slavila postignut pogodak.

Ališa je u punom trku skočila i okrenula leđa kameri, kako bi pokazala broj i prezime na dresu. U tom trenutku u prvom planu bila je njena zadnjica, a fudbalski navijači širom Engleske i sveta komentarisali su guzu atraktivne fudbalerke. Među njima bio je i Neves, kojeg je Daglas Luiz kasnije napao! Ovako izgleda Ališa:

Instagram/alishalehmann7/printscreen, Profimedia Fudbalerka iz Švajcarske je godinama u vezi sa koleginicom.

"To je nepoštovanje. Ti si star, godinama si u fudbalu i postavljaš snimke koji diskriminišu ženski fudbal i sportistkinje. Pritom, ona je moja devojka. Nisi naučio da poštuješ žene, tvoje ponašanje je s*anje", napisao je Daglas Luiz novinaru koji je izbrisao tvit.

Inače, Ališa važi za jednu od najpoznatijih i najatraktivnijih fudbalerki na svetu trenutno. Pored nastupa u Premijer ligi pažnju privlači atraktivnim igrama i provokativnim fotografijama, a dugo je bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije. Ipak, kasnije je otkrila da su joj privlačni i muškarci, pa je već mesecima u vezi sa Daglasom Luizom koji igra kao centralni vezni za mušku sekciju Aston Vile. Ovo je sporni snimak: