Hrvatski trener Ilija Lončarević (77) dao je otkaz u klubu posle samo osam kola i to je učinio SMS porukom dan pred utakmicu prenosi portal "SportNews". Učinio je to oko mesec i po dana posle potpisivanja ugovora sa Kustošijem. Upravi i igračima poslao je poruku i tako im saopštio da više neće biti trener ekipe. Dovoljno je reći da je ovakav način odlaska šokirao sve u klubu, a zbog svega ovoga im se ceo region smeje. S obzirom na iskustvo i sve što je prošao u karijeri, mnogi su iznenađeni što nije to učinio na drugi način.

Umesto njega tim protiv Dubrave vodiće Ugo Klingor. Na ovakav potez odlučio se posle poraza od Orijenta u prošlom kolu. On je došao u klub posle užasne sezone u kojoj su jedva izborili opstanak u drugoj ligi. Izgleda da je video u kakvom stanju je klub, pa je odlučio da ode. Lončarević je poznat kao prvi trener koji je osvojio Kup Hrvatske. Učinio je to 1992. godine sa Interom iz Zapreščića. Ostaje da se vidi hoće li posle ovoga tražiti novi klub ili će otići u penziju, pošto 8. oktobra puni 78 godina.

Što se njegove karijere tiče, kao fudbaler igrao je u Lokomotivi i Prvomajskoj, pa je 1971. postao trener Prvomajske. Vodio je Inter Zapreščić, Slaven Belupo, Dragovoljac, Dinamo Zagreb, Osijek, selekciju Libije... Duga karijera koja je na kraju obeležena i otkazom putem SMS poruke...