Zlatan Ibrahimović je prošle sezone vodio Milan do titule prvaka Italije, njihove prve posle 11 godina, a od tada se oporavlja od teške povrede kolena zbog koje je morao da ide na operaciju. Nećemo ga gledati na terenu pre 2023. godine, neki čak kažu da će možda i završiti karijeru, ali sigurno je da je zvezdi Milana nikada nije dosadno.

Tako je 41-godišnji fudbaler odlučio da otvori profil i na društvenoj mreži "TikTok", a nije mu trebalo mnogo vremena da postane hit ove mreže. Za manje od 24 sata, njegov video od 45 sekundi pogledan je preko 6.500.000 puta!

Iako je Zlatan već uveliko zašao u petu deceniju života, nije mu bilo mrsko da napravi profil na mreži koju preferiraju generacije tinejdžera. Porukom "TikTok, Zlatan je ovde", Ibrahimović se predstavio u video klipu u kom se njegov lik preobražava u lava.

Na snimku se pokazuju scene na kojima se Ibrahimović hvali svojim telom i bogatstvom, pokazuje veštine i hvalisa se impresivnim fizičkim stanjem i luksuzom u kom živi. Posle Instagrama, na kom ima 56.000.000 pratilaca, evo kako je Zlatan počeo da sebi krči put i na TikToku, gde ga je već zapratilo blizu 600.000 ljudi:

zlatan ibrahimovic fleks TikTok/zlatanibrahimovic