Šahtjor iz Donjecka mogao je sinoć da bude na korak od osmine finala Lige šampiona da je njihov fudbaler Danilo Sikan bio malo ozbiljniji u 72. minutu kada je imao priluku da reši utakmicu protiv Seltika. Umesto toga, njegov promašaj "zavrteo" se na društvenim mrežama kao jedan od najsmešnijih ove sezone, a možda bi neki bili i suroviji u ovoj oceni - pošto se scene kao pomenuta u Glazgovu zaista retko viđaju.

Seltik je vodio 1:0 od 34. minuta preko Jukumakisa, potom je fantastični mladi fudbaler Mudrik izjednačio u 58. minutu na asistenciju Sikana, ali se ubrzo potom obrukao - umesto da se proslavi.

Sevnula je neverovatna kontra preko Mudrika koji je istrčao pred golmana Seltika, potom je u idealnom trenutku dodao za Sikana na sedam metara - koji nije imao nikoga oko sebe. Ali, kao da se uplašio velike scene i očajno je iskontrolisao loptu. Kao da ga je samo pogodila i odbila se od njega kao od drveta, pa je samo mogao da gleda kako odlazi pored stative.

Njegov trener Jovićević i saigrači mogli su samo da se uhvate za glavu pošto drugačija reakcija i nije imala smisla, a videćemo kako će se mladi napadač Šahtjora "oporaviti" od ovakve sramote.

Real Madrid je lider grupe sa 10 bodova, Lajpcig ima devet, dok je Šahtjor na šest. U poslednjem kolu Ukrajinci gostuju "redbulovcima" i pobeda ih vodi dalje. Seltik je već eliminisan jer ima dva boda, a u slučaju da Šahtjor ne slavi, nastaviće takmičenje u Ligi Evrope.