Torino igra na pogon srpskih igrača, Saše Lukića i Vanje Milinkovića-Savića. Prvi je dao gol sa penala, drugi je imao ključno dodavanje koje je prethodilo svemu tome u meču sa Bolonjom. Golman "bikova" je na neki način asistirao za gol. Njegovo savršeno dodavanje iz kaznenog prostora ka Alekseju Mirančuku donelo je najstrožu kaznu i priliku sa "kreča" koju je Lukić materijalizovao.

Vanja je pokazao još jednom da ima sjajan osećaj za igru, njegovo dodavanje u prazan prostor ka saigraču ispostavilo se kao ključno u celoj akciji. Mirančuk je pao u kaznenom prostoru, a Džon Lukumi je zbog toga dobio žuti karton. Lukić je uzeo loptu, golman domaćina Lukaš Skorupski je "pročitao" stranu, ali je udarac bio dovoljno jak i precizan i zatresao je mrežu.

Sve ovo svakako će obradovati Dragana Stojkovića Piksija koji će biti na slatkim muakma prilikom izbora igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru. Raduje dobra forma i igra srpskih fudbalera. Posebno posle povrede Aleksandra Mitrovića koja je zabrinula celu naciju. Pogledajte i kako je cela akcija izgledala i gol Lukića:

Saša Lukić gol za Torino Saša Lukić gol za Torino.