Luka Jović je gol mašina! Sedeo je na klupi 77 minuta u meču Fiorentine i Salernitane, a onda ušao umesto Artura Kabrala i postigao gol za samo pet minuta! Sjajni srpski napadač je na asistenciju Rikarda Saponare sjajno reagovao i doneo je pobedu svom timu! 

Našao se na pravom mestu stameni napadač iz Bijeljine, ušunjao se među defanzivce Salernitane i izbegao ofsajd zamku, a onda je zakucao loptu u mrežu! 

Nadali su se gosti da nije bio dovoljno dobro postavljen, da je bio u nedozvoljenoj poziciji, ali od toga nije bilo ništa, Bio je tačno gde treba da bude, jednim potezom je iskontrolisao pas, a onda je usledila hladnokrvna realizacija. Pogledajte ovaj pogodak Luke Jovića:

Arenasport Jović Gol

Ovo je već treći pogodak srpskih reprezentativaca u sredu uveče, pošto je prvo prelep gol u Holandiji za Ajaks dao Dušan Tadić, potom je Nemanja Radonjić oduševio sve pogotkom u Torinu, a onda je usledio i pogodak Luke Jovića koji je pogodio sedmi put ove szeone u dresu Fiorentine! 

Na kraju je ostalo 2:1 za "violu" posle 95 mintua igre, a ceo meč je na terenu proveo Nikola Milenković dok su sa klupe ušli Luka Jović i Aleksa Terzić. Pogledajte još jednom sjajan pogodak Luke Jovića:

Luka Jović gol ArenaSport