Fudbaleri Sampdorije predvođeni Dejanom Stankovićem upisali su još jedan poraz u Seriji A. Ovog puta poraženi su na gostovanju Torinu, a veliki doprinos toj pobedi "bikova" dao je Nemanja Radonjić, strelac prvog gola. Meč u Torinu sinoć je pored reprezentativca Srbije obeležio i Stanković, koji je tokom ovog susreta isključen.

Glavni arbitar meča Davide Masa pokazao je direktan crveni karton nekadašnjem treneru Crvene zvezde, koji je sočno opsovao na srpskom. Igrao se 59. minut kada je Stanković isključen zbog prigovora, ali i ulaska u teren nakon što je hrvatski fudbaler Nikola Vlašić pogodio za 2:0. Po informacijama italijanskih novinara, trener je uputio niz srpskih psovki na račun glavnog arbitra.

Poraz od Torina bio je treći uzastopni u Seriji A za Sampdoriju, pa nije iznenađenje što je Stanković i na ovaj način pokušao da razmrda ekipu. Njegov dolazak u klub nije u dovoljnoj meri promenio situaciju u slavnom klubu iz Đenove, pošto se ekipa i dalje nalazi u opasnoj zoni - na pretposlednjem mestu italijanskog prvenstva.

Posle 14 odigranih mečeva Sampdorija ima samo šest osvojenih bodova i Verona je jedini tim u ligi sa lošijim učinkom. Čak bi i tim srpskih internacionalaca Ivana Ilića i Darka Lazovića mogao da pretekne Stankovićevu ekipu, ukoliko bi u 14. rundi napravio senzaciju i izbegao poraz protiv Juventusa. Već sada je jasno da će Dejan Stanković biti prinuđen da napravi rezove u januarskom prelaznom roku. to se posebno odnosi na napad, jer je "Dorija" postigla samo šest golova u dosadašnjem delu Serije A.