Srbija igra sa Brazilom prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru, a gospodin po imenu Eduardo došao je među srpske navijače nekoliko sati pre meča. Pevaju se srpske pesme, čuje se naša muzika, raspoloženje je fantastično, a tu se našao i čovek u bojama Brazila koji je imao samo reči hvale na račun "orlova".

Sa njim je razgovarao izveštač MONDA iz Katara, a on nije skidao osmeh sa lica. "Zovem se Eduardo, ja sam Brazilac. Imam mnogo dobrih prijatelja iz Srbije. Ako Brazil ne pobedi, čestitaću Srbiji. Ne plašim se Srba, volim ih mnogo", rekao je Eduardo, dok se sa razglasa čula čuvena pesma "Idem preko zemlje Srbije". "Obožavam ovu pesmu i vašu zemlju", dodao je Eduardo.

Otkrio je potom i da ne voli prvu zvezdu "selesaa" Nejmara. "Ja navijam za Brazil, ali ne volim Nejmara, bez njega smo najbolji na svetu. Sa njim tu i tamo. On je velika zvezda kao Krisijano Ronaldo i Lionel Mesi, zato igra. Imamo dobar tim, baš kao i vi", zaključio je Eduardo. Pogledajte na snimku ispod i kako je to izgledalo:

MONDO/Milutin Vujičić Brazilac Eduardo došao među srpske navijače

Pogledajte i kako izgleda okupljanje navijača pred meč:

MONDO/Milutin Vujičić Navijači Srbije Katar