Pevač grupe "Faithless" Maksi Džez preminuo je u 65. godini. Od njega se opraštaju mnogi, a među njima je i Kristal Palas. Klub za koji je navijao od malih nogu i u kom je imao čak i ulogu u upravi. Oni su se emotivnom porukom oprostili od njega i naveli da će mu odati počast na narednoj utakmici.

Tim za koji igra i srpski fudbaler Luka Milivojević će na utakmici protiv Fulama u ponedeljak (16 časova) izaći na teren uz muziku ove grupe. Na taj način će se zahvaliti Maksiju na svemu što je učinio za klub, a navijači su se oglasili i objavljivali su fotografije sa njim i poruke podrške za njegove najbliže.

U jednom od ranijih intervjua otkrio je i da podržava klub iz Londona i da je tako bilo dugi niz godina. "Bio sam na tribinama još od 1970. godine. Obožavao sam Džona Džeksona, još pamtim meč u kom smo uništili Mančester junajted sa 5:0. Izgubio sam sve pare tada, ključeve od kuće, šešir, šal, ma sve, ali je to i dalje jedan od mojih omiljenih dana", ispričao je jednom prilikom Maksi Džez. Za sve to Palas će mu se odužiti u ponedeljak.