Emiliano Martinez golman Argentine briljirao je na Svetskom prvenstvu u Kataru i pored Lionela Mesija sigurno je jedan od najzaslužnijih što je ova reprezentacija uspela da osvoji titulu prvaka svieta. Popularnost ovog čuvara mreže naglo je porasla i posle Mundijala kada je javno prozivao Kilijana Mbapea. Ipak i pored svakodnevnih kritika na njegov račun jedna Argentinka odlučila je da mu pruži podršku i posvetiti tetovažu, ali se obrukala za sva vremena.

Poruke podrške sa svih strana dobili su igrači Argentine, a jedna od navijačica otišla je korak dalje i odlučila je da novu tetovažu posveti najboljem golmanu turnira Emilijanu Martinezu, ali ni slutila nije koliko će se na kraju kajati kada objavi fotografiju na društvenim mrežama. Pohvalila se dama novom tetovažom i čak je u objavio označila golmana Aston Vile, ali nije primetila da je tatu majstor promašio prezime ovog igrača umesto Martinez pisalo je Fernandez.

Naime, ona je istetovirala golmanske rukavice, zastavu Argentine i tri zvezdice koje simbolizuju tri osvojena Svetska prvenstva, a iznad toga napisano je "Dibu Fernandez". Kada je objavila sliku nije joj bilo jasno što dobija toliko pogrdnih komentara i zašto joj se ljudi smeju, ali ubrzo je dobila objašnjenje. 

Odmah nakon toga odlučila je ponovo da veruje istom majstoru i da kod njega ispravi ovu grešku, a sledećeg dana objavila je sliku nove popravljene tetovaže. Na mestu gde je pisalo Dibu Fernandez sada je istetovirana golmanska parada, a pored toga piše Dibu Martinez.

Emilijano je osvojio Zlatnu rukavicu na Mundijalu, koju je nakon dodele priznanja stavio na međunožje i okrenuo se prema navijačima. Na proslavi titule nosio je lutku sa likom Kilijana Mbapea, kome je i nakon utakmice u svlačionici održao minut ćutanja. Nakon ovakvog ponašanja Martinez je izuzetno kritikovan, ali ova dama mu je iskazala svo poštovanje.