Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji, gde je potpisao najveći ugovor u istoriji. On će u naredne dve godine nositi dres ekipe Al-Nasr, a nije moralo da bude tako... Kako prenose američki mediji, Ronaldo je prethodnih dana imao još jednu veoma unosnu ponudu, takođe vrednu rušenja rekorda!

Pouzdani ESPN, odnosno njihov novinar Tejlor Tvilman, tvrdi kako je na adresu Portugalca stigla ponuda Kanzasa, koji se takmiči u MLS-u! Navodno, njihova ponuda bila je jako blizu one koju je Kristijano Ronaldo prihvatio, ali Amerikanci na kraju nisu uspeli da realizuju najveći potpis u istoriji njihove lige.

"Nekoliko MLS ekipa pokazivalo je interes za Ronalda. Međutim, jedan tim se isticao - Sporting Kansas Siti. Njihova ponuda je bila toliko uverljiva da je Ronaldov tim imao nekoliko sastanaka s predstavnicima kluba. Ipak, on je potpisao za saudijski tim. Paket koji su mu ponudili bio je blizu ponude Al-Nasra", reči su Tejlora Tvilmana.

Inače, ovaj klub je nedavno ozvaničio transfer srpskog fudbalera Nemanje Radoje, koji će im se priključiti u 2023. godini. Dugogodišnji internacionalac u Španiji odlučio se na selidbu u SAD, gde će imati priliku da sarađuje sa brojnim igračima iz Evrope. U timu Kanzasa trenutno se nalaze fudbaleri iz Španije, Francuske, Nemačke, Belgije, Mađarske, Škotske i sa Kipra. Na njihovu žalost, Portugalaca nema u ekipi.