Dejan Stanković nikako ne uspeva da "razmrda" Sampdoriju i njegova ekipa doživela je poraz u ponedeljak uveče na važnom gostovanju Empoliju (1:0) posle neviđene drame. Gubili su od 55. minuta golom Ebuhija, da bi praktično u stotom minutu utakmice došli do poravnanja rezultata preko Kolija. Usledilo je veliko slavlje "Misterovih" igrača, i sam Stanković je bio presrećan zbog boda u džepu, ali onda je sudija Santoro stavio prst na uho.

Bilo je odmah jasno da se situacija kod gola pregleda, niko u Sampdoriji nije mogao da veruje šta se dešava, a kada je Santoro pogledao snimak odlučio je da poništi pogodak zbog igranja rukom. U borbi za loptu, Gabijadini je pao na zemlju i tom prilikom dotakao loptu, što je po mišljenju sudije bilo dovoljno da se gol poništi i izazvalo je bes gosiju.

Drama na terenu je potrajala još tri minuta, igrači Sampdorije su "skočili" na arbitra i zahtevali objašnjenje zbog poništenog gola, tako da su Đuričić i Audero "požuteli", pa je meč završen tek u 14. minutu nadoknade drugog poluvremena. Besneo je i Dejan Stanković koji je u neverici skinuo kaput i bacio ga, dok to nije bio kraj jer je navodno jedan član njegovog stručnog štaba napao arbitra u tunelu i za to je dobio takođe žuti karton.

Podsetimo, Stanković je dobio samo dve od 12 utakmica na klupi Sampdorije i sada mu se već opasno "trese" klupa, pošto se Sasuolo, tim koji je prvi van zone ispadanja, sada već ozbiljno udaljio. Na dnu je Kremoneze sa sedam bodova, Verona i Sampdorija imaju po devet, a "bezbedni" Sasuolo je na 16.

Pogledajte i snimak haosa sa stadiona "Karlo Kastelani" gde je Empoli savladao Sampdoriju 1:0: