Nikolo Zaniolo se našao na udaru navijača Rome i to zato što - nije hteo da ode iz kluba! Čelnici Bornmuta su privatnim avionom doleteli u Rim, spremili su 30.000.000 evra Romi kao obeštećenje za italijanskog krilnog igrača, a onda je Zaniolo odbio da se pojavi! 

Nudili su mu Englezi duplu platu u odnosu na onu koju ima u Romi, ali je on rešio da to odbije, a navijači su posle toga u Rimu izneli neverovatan transparent na kome je pisalo: "Nikolo Zaniolo, izdajnik i govno bez časti"! Čak i Roma planira da suspenduje 23-godišnjaka, ali u čemu je stvar?

Zaniolo ima ugovor sa Romom do 2024. godine, ali je jasno da neće ostati do kraja saradnje sa ovom ekipom i navijači su besni zato što smatraju da želi da ode u neki od rivalskih klubova, Navodno on želi da ode u Milan ili Juventus na kraju sezone, a kako će mu ostati samo godinu dana ugovora u tom momentu neće Roma moći da računa na veliko obeštećenje.

Čak postoji i ideja da Zaniolo već sada pređe u Juventus, samo je potrebno da ekipa iz Torina zvanično proda Vestona Mekenija i tako skupi novac za Zaniola. Pogledajte transparent upućen italijanskom krilu: