Najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape obrukao se kao malo kada u karijeri! U prvenstvenoj utakmici protiv Monpeljea golman Benžaman Lekomt odbranio mu je dva penala u dva minuta, a onda je napadač Pari Sen Žermena tačno sa pet metara promašio nebranjeni gol. Neverovatno.

Kilijan Mbape penal
TV Arena sport 

Sanjaće Mbape ove noći Lekomta (31), bivšeg golmana Lorijena, Monpeljea, Monaka, Atletiko Madrida, Espanjola... Bivši mladi reprezentativac Francuske uspeo je da "uđe u glavu" zvezdi Pari Sen Žermena, kojoj se utakmica brzo pretvorila u košmar. Mbape je u 20. minutu tražio od sudije da mu pomogne lekar zbog povrede, a onda je u 21. minutu morao da izađe jer nije mogao da nastavi. Umesto njega je ušao Ugo Ekitike (20), a as PSŽ-a će se teško setiti gorih 20 minuta na jednoj utakmici u profesionalnoj karijeri. 

Da situacija bude još konfuznija po Parižane, teren je zajedno sa Mbapeom napustio i defanzivac Serhio Ramos, ustupivši svoje mesto Renatu Sančezu. Desetak minuta kasnije, Parižani su se uzalud obradovali, jer je u 35. minutu poništen gol Lionela Mesija zbog ofsajda... Malo ko je očekivao da će favorit imati ovolike muke na gostovanju 14. timu na tabeli Lige 1.