Na meču Osijeka i Slaven Belupa u 21. kolu prvenstva Hrvatske nije bilo golova, ali nažalost viđena je užasna scena. Meč je obeležila teška povreda fudbalera domaćih Kristijana Lovrića koji je posle jednog duela nezgodno pao. Odmah je lekarska ekipa ušla na teren i dugo su mu ukazivcali pomoć, da bi potom sa terena iznesen na nosilima i odmah je prevezen u bolnicu.

"Video sam ga na kratko, rekao mi je da nije osećao noge", rekao je trener Osijeka Rene Poms na konferenciji za medije nakon meča, dok nakon ovoga nisu stigle nove informacije o njegovom stanju.

Kristijan Lovrić je krilni fudbaler koji je prošle zime stigao u Osijek u transferu vrednom 2,25 miliona evra i čitav grad ga je pozdravio po potpisivanju. Najbolji fudbaler Gorice bio je izrazita želja bivšeg šefa Nenada Bjelice, smatrao je da sa njim može da napadne titulu, ali rezultati nisu bili dobri i ponovo je Dinamo uzeo titulu ispred "najboljeg trenera na Balkanu", kako su mediji u Hrvatskoj zvali Bjelicu.

Lovrić je letos imao problema sa mišićima trbušnog zida nakon čega je operisan, tako da je ove sezone odigrao samo šest mečeva u hrvatskom prvenstvu i to se oseti jer je Osijek na trećem mestu. U ovom trenutku je samo bitno da se oporavi što pre i da je povreda što manja.