Na dan kada bi Siniša Mihajlović napunio tek 54 godine, njegova udovica Arijana objavila je dirljv video snimak na Instagramu, ispod koje su poruke ostavljali i slavni fudbalski asovi - Huan Sebastijan Veron, Marselo Salas, Roberto Baronio, Mateo Materaci, agent i brat Marka Materacija, koji je napisao "Siniša zauvek"... 

Arijana je na dan Sinišinog rođendana objavila snimak u kojem se vide detalji i uspesi njegove igračke i trenerske karijere, kao i slike njegovog porodičnog života. Uz snimak je napisala poruku: "Moj šampion".

"Zašto nam toliko nedostaje? Jer je bio direktan, ponizan, čovek pun poštovanja i kada je imao nešto da kaže, govorio je to direktno, pravo ulice. Nema više takvih ljudi, ni karaktera kakav je on bio na prvom mestu. I zato mi, najdraži Siniša, toliko nedostaješ. Srećan rođendan i volim te puno", piše u jednom od komentara.

Takođe, bilo je i onih koji su se direktno obraćali Mihajlovićevoj udovici. "Bila si srećna žena zato što si doživela tako veliku ljubav. Nažalost, sudbina je bila surova i uzela ga od tebe. Ali imaš kraj sebe predivnu porodicu zahvaljujući njemu", takođe je jedna od poruka. Pogledajte dirljiv video:

Siniša Mihajlović preminuo je u 16. decembra posle duge borbe sa leukemijom i ta vest toliko je potresla Srbiju i Italiju da se njegovi poštovaoci i dalje teško mire sa činjenicom da ga nema. Dirljivo je ispraćen svuda gde je boravio, a posebno je emotivno bilo na stadionu Crvene zvezde, gde su Mihajlovićevi sinovi visoko podigli dres sa njegovim brojem.