Obećao je Gordan Petrić da će dati šansu mladim fudbalerima u Partizanu i upravo to i čini. Posle Nemanje Jovića i Sameda Baždara prve minute u evropskoj utakmici upisao je i Mihajlo Ilić (19). Mladi fudbaler igrao je protiv Šerifa, pa onda i protiv Spartaka. Opravdao je poverenje stručnog štaba crno-belih.

Upravo je o svemu tome pričao i mladi defanzivac. "Od ulaska u prvi tim imam jasan cilj, a to je da napredujem. Kroz rad i treninge sam sticao sigurnost. Pripreme su bile dobre, bio sma spreman za priliku koja mi se ukazala. Protiv Šerifa nije bilo treme, već je postojala ogromna želja da sačuvamo prednost. Uspeli smo i pohvale od saigrača i šefa su dodatni motiv za mene", kaže Ilić.

Za njega i Petrić i saigrači imaju reči hvale, ali je svestan da ne sme da "poleti" uprkos svemu. "Poverenje je obostrano. Bez obzira što sam protiv Spartaka igrao u veznom redu, važno je da smo ostvarili novu pobedu. Sledi revanš sa Šerifom pred našom publikom i verujem da ćem ouz njihovu pomoć uspeti da prođemo u osminu finala Lige konferencija. Ako dobijem priliku, daću sve od sebe, ali su najbitniji uspesi Partizana."

Nije želeo da izdvaja nikog od saigrača iz poslednje linije. "Svi su zaista sjajni momci i profesionalci. Sa svima imam odličan odnos, tu su da mi pomognu u svakom trenutku", poručio je Ilić.